9. skautský oddíl, Jeseník

Škorpioni na Sokolím vrchu 31.3.-1.4.2012

28.05.2012 23:47

Vyjeli jsme v sobotu ráno. Jelo se vlakem do Žulové. Z Žulové se šlo pěšky až k lesácké chatě pod Sokolím vrchem. Šli jsme se podívat na památník nad chatu Lágr kde jsme přibrali Minema.

Pak jsme se na chatě vybalili a šli jsme vařit bramborový guláš. MŇAM! Guláš jsme připravovali nad ohněm. Bylo to VÝBORNÉ !!!

Poté jsme šli hrát lesní hru kterou připravoval Minem. Tato hra byla velice důležitá a velice zábavná. Hra spočívala na tom že jsme měli zvládnout útěk ze zajateckého tábora. Ale také účelem hry bylo zbavit nás energie na hru BANG!

Ale velice se nám zalíbila sněmovna lordu. Obsah hry je velice tajný!!! A pak jsme hráli a hráli až do večera.

Poté nás čekala výprava na Sokolí vrch. A už se šlo! Při cestě jsme vedli debatu, který operátor má větší rozsah sítě. Pak jsme se vrátili do chaty a znova hráli hru BANG! Nakonec jsme všichni únavou usnuli.

Další den ráno nás opustil Kryštof s Jirkou, zůstal jen Robin, Honza a vedoucí Pepíno, Minem, a Johny. Snídaně byla velice náročná kvůli Johnymu!!! Museli jsme si běhat pro lístečky s potravinami, ale i tak jsme se docela dobře najedli.

Poté jsme chatu uklidili a vyrazili na zpáteční cestu. Šli jsme podle azimutu přes horu Smrk až do Horní Lipové, kde nás vyzvedl Johnyho táta. Těšíme se na další výpravu.

Dík za pozornost, z družinu škorpionů anonym

Kontakt

Vůdce oddílu:
Jan Dvořák
Tel.: (+420) 773 460 983
hondvorak1@gmail.com

Zástupce vůdce oddílu:
Robin Pospíšil
+420 721 082 926
pospisil.jes@gmail.com

webmaster:
Jan Pecina - Johny
Tel.: (+420) 739 719 315
johny@skaut.cz

Vyhledávání

TOPlist

Junák - svaz skautů a skautek ČR, středisko Slunce, 9. chlapecký oddíl, Jeseník

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode